betsafe

Betsafe ilmaista pelirahaa 2017

Nyt on Betsafella tarjoukset kunnossa, sillä jaossa on ilmaista pelirahaa ja muita bonuksia yllin kyllin. Kuten aina Betsafen bonukset vaihtuvat tiuhaan tahtiin, mikä tarkoittaa uusia bonuksia ainakin joka viikolle, ja viikonloppuisin vaihtuvia päivittäisiä tarjouksia. Betsafella pääset pelaamaan pokeria, lyömään vetoa sekä tietenkin pyörittelemään kolikkopelejä. Valikoima on todella kattava, joten pelattava ei taatusti lopu kesken.

Betsafe ilmainen peliraha sisältää tietenkin kierrätysvaatimuksen, joka sivustolla on yleensä 40-kertainen. Tämä tarkoittaa että alkuperäinen bonussumma täytyy pelata läpi 40 kertaa ennen kuin voitetut rahat voi nostaa pois tilitä. Esimerkiksi yhden euron talletus tarkoittaisi 40 euron arvoisen kierroksen pelaamista.

betsafe screenshot

Betsafe bonuksia ja leikkirahaa

Kannattaa tietenkin muistaa että ilmaista leikkirahaa saa sivulta koska tahansa, ja sitä voi myös käyttää pelien testaamiseen. Mikäli kuitenkin haluat oikeita voittoja kannattaa käyttää betsafe bonukset hyväksi ja lunastaa mahtavat bonukset ilmaisrahan muodossa nyt. Uusille pelaajille on luvassa jopa tuhat euroa, sekä mahtavia ilmaiskierroksia joiden arvo nousee jopa puoleentoista euroon. Tarkista Betsafe bonukset ja kampanjat nyt ja rekisteröidy pelaajaksi, jotta saat varmasti kaiken irti ilmaisesta pelirahasta vuonna 2017.

Betsafen isot ilmaiskierrokset

Moni kasino tarjoaa satoja ellei tuhansia ilmaiskierroksia uusille pelaajille. Betsafe puolestaan tarjoaa vain parikymmentä. Erona tässä on se että betsafen ilmaiskierrokset ovat jopa euron arvoisia, mikä on todella harvinaista. Suosittelemme tarkastamaan tämän uskomattoman tarjouksetn samantien.